Non Solum al TNC

Non Solum al TNC

Hola, com sabeu alguns, no vam poder fer totes les funcions al TNC perquè Sergi va haver de suspendre per prescripció mèdica (ja està millor). Esperem poder tornar, tant de bo al TNC, que s’ha bolcat amb nosaltres, des d’ací li done les gràcies a Sergi Belbel i a tot el seu equip. Alguns de vosaltres ens escriviu si es pot llegir el text, i sí, es pot ja que gràcies a l’interès d’Ester Pujol, editora, ha eixit publicat en l’editorial Columna. Espere que us interesse, la nostra idea, la de Sergi i meua, és que el text el puga fer un altre actor, per això no té quasi acotacions i cada rèplica està indicada per un simple guió (-), com si foren veus, no hem volgut posar el nom del personatge en cada réplica. Moltes crítiques ja van eixir a l’estrena de Temporada Alta, així com l’enllaç als fragments de l’obra i entrevistes que hi ha en youtube i en la pàgina del TNC. Ho sentim molt per aquells que vau comprar l’entrada, però més ens dol a nosaltres amb tot venut i demanant que prorroguem… però l’important és que Sergi està bé. Salut, humor i República a tots.

Hola, como sabéis algunos, no pudimos hacer todas las funciones al TNC porque Sergi tuvo que suspender por prescripición médica (ya está mejor) Esperamos poder volver, ojalá al TNC que se ha volcado con nosotros, desde aquí le doy las gracias a Sergi Belbel y a todo su equipo. Algunos de vosotros nos escribís pidiendo si se puede leer el texto, y sí, se puede ya que gracias al interés de la editora Ester Pujol ha salido ya editado en la editorial Columna. Espero que os interese, nuestra idea, la de Sergi y mía, es que el texto lo pueda hacer otro actor, por eso no tiene casi acotaciones y cada réplica está indicada por un simple guión (-), como si fueran voces, no hemos querido poner el nombre del personaje delante de cada réplica. La mayoría de las críticas salieron en el estreno de Temporada Alta, así como el enlace a los fragmentos de la obra y entrevistas que hay en youtube y en la página del TNC. Lo sentimos mucho por aquellos que comprasteis la entrada, pero más nos duele a nosotros con todo vendido y pidiendo que prorroguemos… pero lo importante es que Sergi está bien. Salud, humor y República para todos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *