Ja hem estrenat al Teatre Lliure de Barcelona!!

Ja hem estrenat al Teatre Lliure de Barcelona!!

“La innocent aparença dels passatges amaga una exploració de la naturalesa humana y exposa indirectament aquests dubtes existencials que el teatre acostuma a acollir quan reflecteix la vida. No és aquest l’art escènic més acomodat, i els espectadors han de reflexionar a través d’una sèrie de suggerències que exhibeixen Sergi López i Jorge Picó, creadors, directors i intèrprets. (···) Suggerent i inquietant.” Marc Llorente (Diario Información
 

Dimecres es va estrenar a Montjuïc 30/40 Livingstone, un muntatge que signen i protagonitzen Sergi López i Jorge Picó. Amics des de l’etapa de formació a l’escola pariesenca de Jacques Lecoq, tornen a trobar-se a dalt de l’escenari per explorar les contradiccions de l’home contemporani. 30/40 Livingstone és la història reinventada del mític explorador David Livingstone, ara convertit en ‘un urbanita que fuig al camp’, segons Sergi López, que s’haurà d’enfrontar al descobriment de l’animalitat humana. El muntatge es planteja com un partit de tennis, una metàfora de les regles morals de la convivència. Com el definien els seus protagonistes, “Un espectacle còmic fàcil de veure, però molt difícil d’explicar”, que serà en cartell fins al 18 de novembre.

I si voleu aprofundir-hi una mica més, aquest diumenge, 4/11, es farà l’habitual col·loqui amb la companyia després de la funció, moderat per Xavier Grasset.

 

 

 

 

Aquests dos són amics i complementaris. Sergi, el xerraire truculent, i Jorge, el mut flegmàtic. López, l’explorador boig, i Picó, la quimera imaginada. Amb 30/40 Livingstone, una faula tennísticoanimalària, el dúo juga la carta del burlesc i de l’absurd deixant filtrar el cinisme de la natura humana. Rere el riure provocat pel joc dels actors i per situacions hilarants, grinyolen els engranatges engarrotats de la família i de la relació amb l’altre. Ens podem desfer dels vincles de la infància? Som capaços d’escapar-nos dels models? Aquestes i altres preguntes planteja el teatre de Sergi Lopez i Jorge Picó.

Jean-Michel Collet. L’Independant

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *