Hoy estrenamos/Hui estrenem

Hoy estrenamos/Hui estrenem

Sempre és emocionant però aquest dijous d’estrena en pandemia les coses tenen un color especial, gràcies per acompanyar a l’equip, per seure a la butaca, apagar els mòbils i deixar-vos la mascareta posada. La presència dels espectadors completarà la nostra proposta.  Christine Cloux i Jorge Picó fan un homenatge al treball de ballarina, al seu, explicant la seva història explica també la vida dels que ballen. Com ara fer veure fàcil allò qué no ho és, que implica moltes hores d’assajos, pràctica i també dolor. Gràcies a tot l’equip, als que han prestat la seva mirada externa, als col·laboradors i a les institucions, Sala Carme Teatre, Graners de Creació, Dansa València, MA scéne nationale Montbéliard, Teatre Auditori Municipal d’Aldaia, Ajuntament de València/Secció Cultura i al Institut València de Cultura.
Siempre es emocionante pero este jueves de estreno en pandemia las cosas tienen un color especial, gracias por acompañar al equipo, por sentaros en la butaca, apagar el móvil y dejaros puesta la mascarilla. La presencia de los espectadores completará nuestra propuesta. Christine Cloux y Jorge Picó hacen un homenejae al trabajo de bailarina, a su trabajo, contando su historia cuenta un poco la vida de los que bailan. Como hacer ver fácil lo díficil, que implica horas de ensayos, práctica y también dolor. Gracias a todo el equipo, a los que han prestado su mirada externa, a los colaboradores y a las instituciones Sala Carme Teatre, Graners de Creació, Dansa València, MA scéne nationale Montbéliard, Teatre Auditori Municipal d’Aldaia, Ajuntament de València/Secció Cultura y al Institut Valencià de Cultura.
Tout Finira Bien compta amb les subvencións del IVC Ajudes a producció de dansa amb un import de 25,000.00 euros i una Subvenció de l’Ajuntament de València a la producció escènica de 5,000.00 euros. ambdués durant l’any 2020.
Tout finira bien cuenta con las subvenciones del IVC Ayudas al a producción de danza con un importe de 25,000.00 euros y la subvención del Ayuntamiento de Valencia a la producción escénica de 5,000.00 euros, ambas durante el año 2020.
Valencia 12 de noviembre de 2020
Xochitl de León.
producció de Ring de Teatro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *